Opt persoane s-au ales cu rani grave în urma accidentelor de circulaţie care au avut loc într-o singură zi pe raza judeţului Suceava


Intră acum și în grupul de

În ciuda atenţionărilor venite din partea poliţiştilor şi a acţiunilor permanente derulate de către aceştia, şoferii din judetul Suceava continuă să apese prea mult pedala de acceleraţie fără a ţine cont de starea de oboseală sau de faptul că se suie la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Doar pe parcurusul unei singure zi opt persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de specialitatate după ce au suferit răni mai mult sau mai puţin grave în urma accidentelor de circulaţie ce au avut loc pe raza judeţului Suceava.

Unul dintre incidente a avut loc la intersecţia DJ 208 U cu DJ 208 D, în afara comunei Mitocu Dragomirnei, când un tânăr şofer, de 20 ani din localitate, posesor a permisului de conducere pentru categoria ,,B’’ din anul 2010, în timp ce conducea autoturismul, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un localnic de 61 ani, care a ieşit de pe un teren agricol şi traversa intersecţia.
În urma impactului a fost rănit grav căruţaşul şi uşor soţia acestuia, de 54 ani.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, un alt incident a avut loc pe str. Argestru din municipiul Vatra Dornei, când un şofer de 33 ani din comuna Cornu Luncii, posesor a permisului de conducere pentru categoria ,, B’’ din anul 1997, datorită oboselii a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit frontal într-un cap de pod din beton.


Intră acum și în grupul de