Minor din Dumbraveni, batut de doi consateni pentru ca a refuzat sa le dea tigari

Dorinta unui minor de 17 ani din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, de a fuma o ţigară la miezul nopţii, i-a adus acestuia numai necazuri.

Totul s-a petrecut, luni, în jurul orelor 00:30 când tânărul s-a deplasat până la o staţie de alimentare cu carburant de pe raza comunei, pentru a cumpăra un pachet cu ţigări.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, la ieşirea din incinta staţiei, băiatul s-a întâlnit cu două persoane de 24 şi respectiv 29 de ani din aceeaşi localitate care i-au cerut ţigări, iar refuzul tânărului i-a infuriat atât de mult pe agresori, încât au tăbărât asupra minorului lovindu-l cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului.

În urma loviturilor primite, băiatul a fost transportat la Spitalul Judeţean cu multiple leziuni, fiind internat în secţia de specialitate pentru investigaţii amănunţite, iar poliţiştii au demarat o anchetă, cercetările fiind continuate faţă de cei doi bătăuşi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. In funcţie de zilele de îngrijiri medicale acordate victimei, se va dispune procedural.