Minor din Dumbraveni, batut de doi consateni pentru ca a refuzat sa le dea tigari


Intră acum și în grupul de

Dorinta unui minor de 17 ani din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, de a fuma o ţigară la miezul nopţii, i-a adus acestuia numai necazuri.

Totul s-a petrecut, luni, în jurul orelor 00:30 când tânărul s-a deplasat până la o staţie de alimentare cu carburant de pe raza comunei, pentru a cumpăra un pachet cu ţigări.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, la ieşirea din incinta staţiei, băiatul s-a întâlnit cu două persoane de 24 şi respectiv 29 de ani din aceeaşi localitate care i-au cerut ţigări, iar refuzul tânărului i-a infuriat atât de mult pe agresori, încât au tăbărât asupra minorului lovindu-l cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului.

În urma loviturilor primite, băiatul a fost transportat la Spitalul Judeţean cu multiple leziuni, fiind internat în secţia de specialitate pentru investigaţii amănunţite, iar poliţiştii au demarat o anchetă, cercetările fiind continuate faţă de cei doi bătăuşi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. In funcţie de zilele de îngrijiri medicale acordate victimei, se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de