A scapat doar cu rani usoare dupa ce, la 15 ani, a spulberat cu masina un stalp de electricitate din Liteni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un minor de 15 ani din localitatea Fălticeni, judeţul Suceava, a reuşit performanţa să distrugă un stâlp de electricitate din oraşul Liteni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism „împrumutat” de la unchiul său.

Incidentul a avut loc, miercuri după-amiază, când Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată despre faptul că pe DJ 208A, pe raza localităţii, un autoturism a intrat în derapaj lovind un stâlp.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, „la fața locului a fost identificat autoturismul proprietatea unui şofer din municipiul Fălticeni intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, precum şi un minor de 15 ani, din aceeaşi localitate, care a declarat faptul că el este conducătorul auto. Din primele verificări, a rezultat faptul că în timp ce se afla în centrul orașului Liteni, minorul a observat autoturismul, proprietatea unchiului său, despre care știa că este parcat în acel loc de mai multe zile, s-a urcat în interior și întrucât a găsit cheile acestuia, l-a pornit și a plecat la volan către Primăria orașului”.

Ajuns însă în zona pieței vechi din localitate, băiatul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate pe care l-a distrus.

Din fericire, conducătorul auto nu a suferit leziuni grave, dar la fața locului a fost chemat și un echipaj de intervenție care a oprit alimentarea cu energie electrică până la remedierea daunelor produse.


Intră acum și în grupul de