PSD Suceava: „Nici macar Ceausescu nu a avut tupeul sa opreasca o slujba religioasa, asa cum a facut Flutur pe 15 august, la Putna” (DREPT la REPLICA)


Intră acum și în grupul de

DREPT LA REPLICĂ

“Pedeliştii conduşi de Flutur şi Onofrei au devenit campioni la minciuni, de fapt minciuna a devenit un lucru obişnuit între portocalii şi cei care reprezintă singura lor preocupare în încercarea lor de a mai păcăli o dată electoratul. Mai ceva decât prim secretarii comunişti de pe vremuri, pedeliştii trăiesc într-o lume paralelă, au din ce în ce mai puţin curaj să iasă printre oameni, iar liderii lor marcanţi precum Udrea şi Băsescu se ascund la umbra nopţii în Palatul Cotroceni, sau în vilele de lux de la malul mării.

Marile împliniri pedeliste au în spate foarte multă minciună, bani cheltuiţi cu nemiluita şi impact aproape zero pentru bunul mers al economiei. Flutur e cel care a minţit că fotbalistul argentinian Messi ar fi trebuit sa vină în Bucovina, la fel ca şi actorul american de cinema Nicholas Cage. Tot Flutur e cel care minte acum spunând că zecile de mii de turişti s-au îmbulzit în pensiunile pe care le-au ocupat 100%.

Nici măcar Ceauşescu nu a avut curajul să declare 100% şi nici nu a avut tupeul să oprească o slujbă religioasă, aşa cum a făcut Flutur pe 15 august la Putna. Pedeliştii spuneau că au întors obrazul, ceea ce e un lucru firesc la ei, cei care au întors spatele românilor şi i-au păcălit de atâtea ori. Însă obrazul pedeliştilor e atât de gros, încât nimic din ceea ce spunem noi sau românii în general nu-i mai interesează şi nici măcar nu-i deranjează. Rămâne doar ca prin votul nostru, al tuturor românilor, să trimitem acasă această hoardă de prădători care a întors România din drum, condamnând la săracie şi privându-ne de speranţa în ziua de mâine mai bună pentru mai mulţi.”

Ovidiu Milici, purtător de cuvânt PSD Suceava


Intră acum și în grupul de