Suparat pe administratorul unei societati din Radauti, a vrut sa-i dea o lectie cu cutitul


Intră acum și în grupul de

Administratorul unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Rădăuţi a fost nevoit să cheme în ajutor poliţiştii, după ce un client supărat a vrut să-l taie cu un cuţit.

Totul s-a petrecut miercuri, în jurul orelor 17:00, la sediul societăţii unde, patrula de ordine publică l-a găsit pe clientul agresiv cu cuţitul în mână. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei.

„Din cercetări, s-a stabilit că, bărbatul în vârstă de 31 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns în curtea societății, adresând amenințări cu acte de violență administratorului, cu care a avut o altercație, în timpul căreia s-au distrus mai multe bunuri, respectiv doi saci cu ciment și două găleți din material plastic”, ne-a confirmat Biroul de presă al IPJ Suceava.

După altercație, omul a părăsit curtea societății, întorcându-se însă după câteva minute cu un cuțit în mână, intrând în incinta societății și încercând să-l lovească pe administrator care s-a speriat și a fugit.

Acum agresorul este cercetat de poliţişti „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare, distrugere și portul fără drept al cuțitului, în locurile și împrejurările în care s-ar primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor”.


Intră acum și în grupul de