Un barbat din Radauti a strans ceva avere dandu-se drept judecator. Vezi aici cine sunt victimele inselatoriei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru comiterea a nu mai puţin de şase infracţiuni: înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, folosirea instrumentelor oficiale false, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere pe drumul public a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Conform cercetărilor efectuate de procurori, în sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în perioada decembrie 2010- martie 2011, şi-a declinat identitatea ca fiind judecător, reuşind să înşele o persoană de sex feminin de 59 ani din Volovăţ cu suma de 60.000 lei, promiţându-i că va influenţa instanţa şi îi va întocmi acte legale pentru imobilul în care locuieşte şi pentru terenul de 28 ari aferent imobilului.

Mai mult, lăudându-se ca fiind procuror a înşelat două femei domiciliate în comuna Volovăţ, judeţul Suceava, mamă şi fiică, cu suma de 11.500 de lei promiţând că va intabula o suprafaţă de 53 ari de teren, situată pe raza comunei Burla pentru prima, respectiv va facilita pensionarea medicală pentru cea de a doua.

În urma probatoriului administrat falsul judecător a fost reţinut pe o durată de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de