Bagat in arest, dupa ce a furat calul unui sucevean din Itcani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din comuna Şcheia, judeţul Suceava, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după ce a furat un cal chiar din grădina unui sucevean din cartierul Iţcani.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Suceava, lucrătorii Poliţiei municipiului Suceava l-au identificat, joi, pe autorul furtului unui cal comis în prima săptămână a lunii august pe raza municipiului reşedinţă de judeţ şi reclamat de N.Dumitru, de 58 ani din municipiul Suceava.

„Din cercetările efectuate în urma sesizării primite, s-a stabilit că în ziua furtului, autorul se deplasa pe strada Gheorghe Doja din cartierul Iţcani, iar într-o grădină a văzut un cal care păştea. Asigurându-se că nu este văzut de nimeni, bărbatul a dezlegat animalul şi a plecat cu acesta la Pătrăuţi, unde l-a vândut unui gospodar din localitate cu suma de 220 lei şi un alt cal la schimb, pe care de asemenea l-a vândut”, precizează IPJ Suceava.

În comunicat se mai arată că “în baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pe timp de 24 ore a autorului care a fost prezentat instanţei de judecată, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”.


Intră acum și în grupul de