Bataie intre neamuri in localitatea Dumbrava, judetul Suceava. Politistii au intervenit pentru a face pace


Intră acum și în grupul de

Un scandal de proporţii izbucnit între două familii din satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii a fost potolit doar după intervenţia poliţiştilor fălticeneni sprijiniţi de mascaţii de la Serviciul De Intervenţie Rapidă.

Bataia a început sâmbătă seară în jurul orelor 20:00 după ce membrii ambelor tabere, care sunt şi neamuri între ei, au consumat mai multe pahare cu alcool.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava, „polițiştii au aplanat scandalul, constatându-se că persoanele implicate în altercație se aflau sub influența băuturilor alcoolice iar în momentul în care forțele de sprijin au ajuns la fața locului, acestea au fugit în locuințe”.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că scandalul a fost provocat de către un tânăpr de 23 de ani, care i-a împrumutat o sumă de bani socrului său, iar acesta a refuzat să o restituie, însă până în prezent nicio persoană dintre cele implicate în incident nu a depus plângere.

La fața locului a fost chemată şi o ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale unuia dintre scandalagii în vârstă de 63 de ani, iar altul de 34 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava cu diagnosticul ”traumatism cranio-facial prin agresiune”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, care urmează a fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de