Acasă Actualitate Doi tineri fara permis, autorii unor accidente de circulatie, duminica, in judetul...

Doi tineri fara permis, autorii unor accidente de circulatie, duminica, in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi tineri care se plimbau pe drumurile din judeţul Suceava fără a deţine permis de conducere, au fost, duminică, autorii a două accidente de circulaţie în urma cărora victimele au nevoie de îngrijiri medicale.

Unul dintre incidente a avut loc în jurul orei 21:45, în interiorul localităţii Volovăţ, pe DJ 209K. Aici, conform datelor oferite de IPJ Suceava, „un minor din localitate în timp ce conducea o motocicletă, neînmatriculată în circulaţie, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care efectua virajul la stânga pentru a opri în faţa unui imobil şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, motocicleta a pătruns pe podeţul imobilului şi a accidentat-o grav pe o femeie de 44 ani, care discuta cu proprietara imobilului”.



Motociclistul nu purta cască de protecţie, dar nu posedă nici permis de conducere.

Tot duminică, dar în jurul orei 18:15, pe un drum comunal neclasificat din interiorul localităţii Voitinel, un tânăr de 20 ani, din localitate, care nu deţine nici un act care să-i ofere dreptul de a conduce autovehicule, în timp ce se plimba cu un autoturism, la intersecţia cu un alt drum neclasificat a efectuat manevra de întoarcere şi a accident o localnică de 41 ani, care se afla pe podeţul din faţa locuinţei sale.

„După comiterea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei şi a parcat autoturismul în curtea locuinţei tatălui său, unde a fost găsit de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se mai transmite în comunicatul IPJ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

De atenţia poliţiştilor se bucură acum şi tatăl conducătorului auto, care a încredinţat cu ştiinţă autovehiculul pentru conducere pe drumurile publice, fiului său care nu posedă permis de conducere.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version