Batran de 68 de ani, taiat cu drujba de un tanar de 27 de ani in Campulung Moldovenesc, judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un conflict izbucnit spontan, marţi seară, între două persoane din localitatea Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, s-a terminat cu vărsare de sânge, după ce un tânăr de 27 de ani l-a tăiat pe un bărbat de 68 de ani, ambii localnici, cu o drujbă.

Cercetările efectuate de către poliţişti cu privire la modalitatea în care s-au petrecut lucrurile au stabilit că în jurul orei 21:30, victima se deplasa pe strada Simion Florea Marian din municipiu cu ajutorul unui atelaj hipo.

La un moment dat, bătrânul „s-a oprit în fața unui imobil, cu scopul de a servi băuturi alcoolice la un chioșc alimentar, însă în urma unor discuții contradictorii cu un tânăr de 27 ani, urmate de amenințări cu moartea, cel din urmă, având asupra sa un motofierăstrău l-a pornit și l-a tăiat pe bărbat la piciorul stâng, provocându-i leziuni grave”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Alin Botezatu.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a stabilit diagnosticul de plagă tăiată antepicior stâng, secțiune tendoane extensori, deget 2,3,4 și fractură metatarsiană deget 2,3,4, ce necesită pentru vindecare peste 30 zile îngrijiri medicale.

Persoana suspectă nu a fost găsită la fața locului, fiind dispuse măsuri de căutare și identificare.


Intră acum și în grupul de