Scandal de proportii la Cabana Rarau din judetul Suceava. Afla aici cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Un scandal greu de imaginat a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, la binecunoscuta Cabană Rarău din judeţul Suceava.

Autorii acestuia sunt doi tineri îndrăgostiţi, o fată de 25 de ani din Timişoara şi un bărbat de 33 de ani din comuna Frumosu, judeţul Suceava, care se cazaseră la unitatea turistică din Câmpulung Moldovenesc.

Pentru aplanarea scandalului a fost nevoie de intervenţia a două echipaje mixte de jandarmi şi poliţişti. Conform datelor pe care le deţinem, totul a început miercuri în jurul orelor 02:00, când mai multe telefoane primite de la turiştii îngroziţi la numărul de urgenţă 112 sesizau faptul că o persoană tulbură ordinea publică, ameninţă persoanele din imobil şi provoacă distrugeri în clădirea Cabanei Rarău şi în jurul acesteia.

Cercetările efectuate de organele de ordine ajunse la faţa locului au stabilit că înainte cu patru ore de izbucnirea conflictului tânăra turistă a luat maşina iubitului şi a plecat spre localitatea Pojorâta pentru a face câteva cumpărături fără a-i spune nimic acestuia.

„Sesizând lipsa prietenei sale, a devenit agresiv şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a adresat ameninţări şi cuvinte jignitoare turiştilor, întrebându-i totodată dacă au cunoştinţă despre dispariţia prietenei şi a autoturismului său. Ulterior, folosindu-se de un par, a provocat distrugeri în interiorul cabanei (geamuri, uşi de acces în imobil, uşi de la camerele de cazare şi alte încăperi), cât şi în afara acesteia, lovind caroseria şi geamurile a două autoturisme. În plus, a apelat şi la numărul 112, reclamând faptul că i-a fost sustrasă maşina şi că prietena sa a dispărut pe munte”, ne-a transmis Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Suceava.

Cele două echipaje de ordine şi siguranţă publică care s-au deplasat în zonă i-au găsit pe autori în apropierea cabanei, în autoturismul băiatului.

„Cei doi au fost conduşi la cabană în vederea verificărilor, loc unde tânăra a continuat starea conflictuală deschisă de prietenul ei adresând cuvinte jignitoare turiştilor şi tulburând ordinea publică astfel că pe numele celor doi au fost întocmite actele premergătoare pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea continuării cercetărilor”, se mai transmite în comunicat.


Intră acum și în grupul de