Drumet luat pe sus de o masina scapata de sub control, pe DN 2E, in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Marginea a ajuns direct pe patul de spital, după ce a fost luat pe sus de o maşină scăpată de sub control, în timp ce mergea către casă împing un cărucior cu lemne.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, incidentul a avut loc miercuri în jurul orei 16:00, în interiorul localităţii Marginea, judeţul Suceava, când un şofer de 28 de ani, din oraşul Siret, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2002, în timp ce conducea autoturismul a atins acostamentul din dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens lovind bărbatul după care s-a oprit pe spaţiul verde din stânga sensului de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost internat la Spitalul Municipal Rădăuţi, necesitând cel puţin două luni de zile de îngrijiri medicale dacă nu survin complicaţii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În ce priveşte victima rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de