S-a ales cu dosar penal dupa ce si-a lovit partenerul de biliard cu tacul in cap


Intră acum și în grupul de

Judeţul Suceava cunoaşte în ultima perioadă un val de violenţe între vecini, consăteni sau chiar prieteni care încearcă să rezolve orice supărare care apare între ei cu bătaia.

Ziua de joi nu a făcut excepţie de la regulă fiind înregistrate mai multe cazuri în care poliţiştii au fost nevoiţi să intervină şi să întocmească dosare de cercetare penală.

Unul dintre incidente a avut loc în satul Mihoveni, lucrătorii Poliţiei Comunale Şcheia, fiind sesizaţi despre un scandal între trei persoane în fața locuinței unui bărbat de 56 de ani, în scandal fiind implicaţi fiul bărbatului şi un sucevean de 30 de ani.

Conform cercetărilor efectuate de către organele de ordine, suceveanul trebuia să-i aducă, de mai mult timp, gospodarului din Mihoveni mai multe suluri de plasă de gard.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Alin Botezatu, pe parcursul zilei de joi, suceveanul a venit cu 3 suluri plasă de gard pentru a stinge conflictul existent, urmând să mai aducă încă 7 suluri de plasă. Nemulțumit de acest fapt, băiatul gospodarului l-a lovit pe sucevean, adresându-i totodată împreună cu tatăl său, injurii și amenințări, astfel că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare.

Un alt incident s-a petrecut, vineri, la ora 01:40, într-un bar din oraşul Gura Humorului. Aici, doi tineri nu s-au înţeles la un joc de biliard şi pe fondul unor jigniri verbale reciproce unul dintre ei, în vârstă de 23 de ani, nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a lovit pe celalalt, în vârstă de 17 ani, cu tacul în cap.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a rămas internată la secţia de neurochirurgie, iar poliţiştii au fost nevoiţi să întocmeze un nou dosar penal, cercetările fiind continuate față de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă, iar în funcţie de examinarea medico-legală se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de