Ce mai fura hotii la Suceava: benzina din rezervor, bijuterii si butelii de aragaz


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 41 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ s-a trezit joi dimineaţă că nu mai are cum să pornească autoturismul proprietate personală, parcat pe strada Zorilor, după ce pe parcursul nopţii persoane rămase deocamdată necunoscute au distrus buşonul de la rezervorul de benzină al maşinii şi au furat tot combustibilul găsit.

Un alt locuitor din municipiul Suceava, în vârstă de 45 de ani, se poate considera mult mai ghinionist după ce, lipsind două ore de acasă, a fost vizitat de hoţi. Acesta a sesizat Poliţia municipiului Suceava, că pe parcursul zilei de joi, în intervalul orar 12.30-14.30, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa situată pe strada I.G. Zbierea, mai multe bijuterii din aur, în valoare de circa 35.000 lei.

Un alt caz a fost semnalat tot pe parcursul zilei de joi în comuna Stulpicani, judeţul Suceava, unde persoane necunoscute au sustras unui localnic de 59 de ani, două butelii de aragaz aflate într-un rastel montat în curtea gospodăriei.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava, în toate cazurile au fost dispuse măsurile necesare pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de