Traficant de persoane cautat de politistii suceveni, prins in Botosani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani, acuzat de trafic de persoane şi cautat de poliţiştii suceveni, a fost prins, joi seară, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, după o urmărire ca în filme pe străzile oraşului.

Mihai Romică C. va fi dus in arestul Inspectoratului de Politie al Judeţului Suceava, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare de către Curtea de Apel Suceava încă din decembrie 2010.

De atunci şi până acum, acesta a reuşit să scape de poliţişti şi să se sustragă anchetei deschise pe numele său, bărbatul fiind acuzat de aderare la un grup infracţional şi trafic cu minore. Conform anchetatorilor, acesta face parte dintr-o reţea, în care sunt implicate şi alte persoane, cercetate în acelaşi dosar pentru proxenetism, tentativă de omor şi instigare la omor.

Surse judiciare afirmă că reţeaua de traficanţi s-a creat în Italia după ce autorităţile latine au destrămat o mare grupare infracţională, determinând apariţia unei noi grupări care păstrează acelaşi obiect de activitate, dar cu o structură mai dinamică.


Intră acum și în grupul de