Furt intre neamuri! Nepotul a golit gospodaria unchiului de bunuri in valoare de 6.500 de euro


Intră acum și în grupul de

Cazul s-a înregistrat pe raza localităţii Marginea, judeţul Suceava, după ce bărbatul păgubit, în vârstă de 63 de ani din comuna Pomârla, judeţul Botoşani, a sesizat lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală 3 Marginea despre cele întâmplate.

Cel învinuit este chiar nepotul omului, I. Ionuţ de 21 de ani din localitate. Tânărul se pare că a avut timp destul să fure toate bunurile, a căror valoare se ridică la suma de aproximativ 6.500 de euro, pentru că locuinţa de unde au fost luate, nu a mai fost vizitată de bătrân din luna octombrie a anului trecut.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, este vorba despre un hidrofor, un șasiu remorcă, 5 metri cubi de cherestea din lemn de stejar, un abric, 50 litri ulei de motor, un cazan pentru încălzit apă, un plug agricol, două scaune tapițate, o pereche de coarne cerb, o rolă platbandă metalică de 50 kg și o pereche de cercei din aur.

În urma acţiunilor specifice derulate de organele de ordine, „a fost recuperat hidroforul și o pereche coarne de cerb a căror valoare atinge suma totală de circa 800 Euro, iar suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Alin Botezatu.


Intră acum și în grupul de