Tanar de 25 de ani, batut de doi frati in timp ce mergea catre casa

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Horodniceni, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital după ce a fost bătut de doi fraţi din aceaşi comună, în timp ce mergea către casă.

Incidentul a avut loc vineri noapte, în jurul orelor 23:00 pe când victima se deplasa pe DJ 209A în localitatea de domiciliu. La un moment dat s-a întâlnit cu doi fraţi, de 27 şi respectiv 31 de ani, consăteni cu tânărul. Din motive rămase deocamdată necunoscute cei doi au tăbărât asupra victimei lovind-o cu sălbăticie.

După ce l-au bătut bine agresorii au plecat iar tânărul a mers mai departe acasă fără a reclama însă ceea ce a păţit. Pentru că durerile erau prea mari, a doua zi, acesta s-a prezentat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava fiind internat în unitatea medicală cu leziuni multiple, fractură mână dreaptă şi contuzie toracică.

În momentul de faţă lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Mălini încearcă să-i găsească pe cei doi fraţi dispăruţi de la domiciliu, pentru audierea acestora şi rezolvarea cazului.