Tanar de 25 de ani, batut de doi frati in timp ce mergea catre casa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Horodniceni, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital după ce a fost bătut de doi fraţi din aceaşi comună, în timp ce mergea către casă.

Incidentul a avut loc vineri noapte, în jurul orelor 23:00 pe când victima se deplasa pe DJ 209A în localitatea de domiciliu. La un moment dat s-a întâlnit cu doi fraţi, de 27 şi respectiv 31 de ani, consăteni cu tânărul. Din motive rămase deocamdată necunoscute cei doi au tăbărât asupra victimei lovind-o cu sălbăticie.

După ce l-au bătut bine agresorii au plecat iar tânărul a mers mai departe acasă fără a reclama însă ceea ce a păţit. Pentru că durerile erau prea mari, a doua zi, acesta s-a prezentat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava fiind internat în unitatea medicală cu leziuni multiple, fractură mână dreaptă şi contuzie toracică.

În momentul de faţă lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Mălini încearcă să-i găsească pe cei doi fraţi dispăruţi de la domiciliu, pentru audierea acestora şi rezolvarea cazului.


Intră acum și în grupul de