Tigari de contrabanda de peste 65.000 de lei, gasite de politistii radauteni „pe strada”


Intră acum și în grupul de

O patrulă de poliţie din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a avut parte de o descoperire mai rar întâlnită, în timp ce se afla în serviciu pe raza localităţii.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava, organele de ordine au identificat parcat pe strada Vadu Topliţei un autoturism înmatriculat în județul Botoșani și în care se aflau mai multe colete cu țigări.

„În acest sens, s-a procedat la tractarea autoturismului la sediul poliţiei, ocazie cu care în urma inventarierii ţigaretelor, a fost identificată cantitatea de 6.560 pachete ţigări, de provenienţă Republica Moldova, în valoare de peste 65.000 de lei” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Alin Botezatu.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că autoturismul aparţine unei persoane de sex feminin, din localitatea Ibăneşti, judeţul Botoşani dar care este folosit de un tânăr de 20 ani, din comuna Grăniceşti, judeţul Suceava.

Conform legislaţiei în vigoare autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției din Rădăuţi iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de