O singura echipa reprezinta Suceava la turneul de fotbal „Cupa E.ON-Kinder”


Intră acum și în grupul de

Suceava este reprezentată la ediţia 2011 a ”Cupei E.ON – Kinder”, unul dintre cele mai importante turnee de fotbal pentru juniori din ţară, care se desfăşoară în perioada 1-4 septembrie 2011, de o singură echipă, “Bucovina Şcheia Suceava”, formată din jucători născuţi în anul 2000.

Potrivit lui Corneliu Zaiţ, specialist relaţii publice în cadrul E.ON Gaz România, 101 echipe de la 54 de cluburi de fotbal din 24 de judeţe din ţară s-au aliniat la startul celei de-a V-a ediţii, care s-a dat la Complexul Apollo din Sângeorgiu de Mureş. Meciurile se vor juca în 9 locaţii din Sângeorgiu de Mureş, Târgu Mureş, Reghin şi Ungheni, turneul desfăşurându-se în formatul: grupe de calificare, sferturi de finale, semifinale şi finale.

„Vorbim de o participare impresionantă, peste 1.000 de copii care trăiesc timp de cinci zile în comunitatea E.ON Kinder şi socializează, vorbim de o competiţie al cărei scop în sine nu este neapărat câştigarea cupei, ci mai ales participarea. Turneul de la Târgu Mureş se alătură celor mai prestigioase turnee de fotbal pentru juniori şi mă refer la cele desfăşurate la Braşov şi Arad. Atât Federaţia Română de Fotbal cât şi organizatorii Cupei E.ON Kinder acordă o atenţie deosebită copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani, aceste turnee fiind foarte importante întrucât reprezintă o bază însemnată/valoroasă de recrutare pentru întreg fotbalul românesc“, a declarat Mihai Ianovschi, antrenor zonal la Şcoala Federală de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Toate noutăţile şi detaliile desfăşurării turneului sunt disponibile şi pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.


Intră acum și în grupul de