Cioban din Bunesti, impuscat de un paznic de vanatoare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani din Buneşti a ajuns la spital după ce a fost împuşcat cu o armă cu alice de un paznic de vânătoare. Potrivit IPJ Suceava, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată joi despre faptul că F.Culiţă, de 43 ani, din comuna Buneşti, a fost împuşcat în timp ce se afla pe raza comunei. “În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că victima deţine o stână în zona numită „La păr”, unde se afla şi concubina sa, C.Ana, iar în jurul orei 20.00 a auzit o împuşcătură, apoi sunetele unui câine rănit. Bărbatul a ieșit să verifice ce s-a întâmplat, întrucât în trecut i s-au mai împuşcat câţiva câini.

La scurt timp concubina victimei a mai auzit o împuşcătură şi a observat un autoturism de culoare roşie, care pleca de la faţa locului. Imediat l-a găsit pe F.Culiță ce prezenta plăgi împuşcate pe corp. Din cercetări s-a stabilit că B.Codru, de 43 ani, din comuna Udeşti, paznic de vânătoare în zona respectivă, a intrat într-un conflict spontan cu F.Culiţă, în urma căruia acesta a fost împuşcat cu o armă de vânătoare cu alice.

Victima a fost internată cu plăgi împuşcate, cu retenţie de corpi străini metalici, craniu, torace şi membre superioare. Armele deținute legal de paznicul de vânătoare au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor calificat, suspectul fiind cercetat în stare de libertate”, arată Biroul de presă al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de