Actorii Catrinel Dumitrescu si Emil Hossu vor juca pe scena suceveana. Afla aici in ce spectacol


Intră acum și în grupul de

Îndrăgiţii actori Catrinel Dumitrescu şi Emil Hossu, de la teatrul Nottara din Bucureşti, vor urca la începutul lunii viitoare, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava, pentru a încânta publicul cu prestaţia din cadrul spectacolului de teatru „Doi pe o bancă”, de Aleksandr Ghelman.

În regia şi scenografia lui Tudor Mărăscu, piesa de teatru „Doi pe o bancă” de Aleksandr Ghelman, traducerea şi adaptarea Tudor Steriade, este povestea unor tensiuni ascunse, aparent echilibrate. Este vorba de un joc al măştilor, o succesiune de confesiuni, care echivalează cu încercarea celor două personaje de a crea porţi durabile care să-i lege, de a comunica efectiv.

Precizăm faptul că spectacolul de la Suceava, programat pentru duminică 4 septembrie, de la ora 19.00, se înscrie programul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” – Fălticeni, care se va desfăşura, în perioada 1 – 4 septembrie (finala internaţională), după ce, în perioada 15 – 17 iunie, a avut loc preselecţia. Preşedinta juriului este marea actriţă Draga Olteanu Matei. Membrii juriului: Eusebiu Ştefănescu, Carmen Trocan, Catrinel Dumitrescu, Emil Hossu şi Radu Nichifor.

Biletele se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, la preţul de 50 lei (30 lei – elevi, studenţi, pensionari). Detalii suplimentare se pot găsi la numărul de telefon – 0230/523.718


Intră acum și în grupul de