Un POLITIST a murit degeaba iar un altul a fost bagat in Spital din cauza unor informatii false furnizate prin 112


Intră acum și în grupul de

Niculai C. de 44 de ani din comuna Ipoteşti, politist local în cadrul Primăriei municipiului Suceava, a murit sâmbătă, 3 septembrie, în timpul unei misiuni de urmărire care a fost lansată după un aunţ la 112, în care se spuena că o maşină transportă ţigări de contrabandă.

Autovehicolul poliţişilor aflaţi în misiune a fost acroșat în afara comunei Bosanci, de un autoturism condus de L. Loredana de 37 ani din municipiul Suceava, posesoare a permisului de conducere pentru categoria ,,B’’, care a schimbat direcţie de mers la stânga fără să se asigure. Autospeciala de poliție a derapat şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe acostamentul partea dreaptă a direcţiei de mers, după care s-a răsturnat.

Maşina urmărită de cei doi poliţişti nu transporta însă mărfuri de contrabandă, iar Poliţia efectuează în momentul de faţă cercetări pentru a stabili cine a oferit informaţii false în baza cărora s-a declanşat misiunea de urmărire care a avut urmări tragice pentru politistul sucevean.

Inspectorul de poliţie Bogdana Crăciun din cadrul IJP Suceava a declarat duminică, presei, că poliţiştii au reuşit să stabilească cine este şoferul autovehiculului despre care se presupunea că transportă ţigări de contrabandă, dar că în urma verificărilor s-a stabilit că acesta transporta, în condiţii de legalitate, mărfuri ce urmau să fie comercializate.

Bogdana Crăciun a mai precizat că în prezent poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cine a sunat la 112 şi a furnizat informaţii false.


Intră acum și în grupul de