Distribuitori de flori din Bacau, jefuiti la Falticeni, in timp ce luau masa intr-un restaurant


Intră acum și în grupul de

Doi băcăuani au reclamat că au fost jefuiţi în timp ce luau masa într-un restaurant situat la ieşirea din municipiul Fălticeni.

Potrivit IPJ Suceava, F.Claudiu împreună cu E.Adrian, din municipiul Bacău, ambii angajaţi la o societate comercială din Bacău, s-au deplasat în ziua de luni pe raza municipiului Fălticeni, unde au distribuit flori la două societăţi şi au încasat suma de 12.000 lei. „În jurul orei 15.00, cei în cauză au oprit în parcarea unui restaurant, la ieşirea din municipiul Fălticeni spre municipiul Suceava, pentru a servi masa.

După ce s-au întors la autoutilitară şi au plecat spre municipiul Botoşani, parcurgând aproximativ 2 km, au constatat furtul sumei de 12.000 lei din mapă, care era în cabină după bancheta din dreapta. Nu au fost identificate urme de forţare la portierele autoutilitarei. Nu au fost sustrase alte bunuri sau valori.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faţă de autori necunoscuţi”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de