Trei tineri din Suceava risca puscaria dupa ce au furat dintr-o locuinta bunuri si aur de peste 21.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Trei tineri suceveni au fost băgaţi în arestul Poliţiei din Suceava, pentru 24 de ore de poliţişti şi sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au furat bijuterii şi aparatură foto-video din locuinţa unei familii din Suceava plecată în concediu. Cei trei tineri s-au folosit pentru a intra în casa victimelor cu ajutorul cheii pe care proprietarii o lăsaseră, de bună credinţă, menajerei.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în urma cercetărilor privind un furt comis în noaptea de 27 spre 28 august din locuinţa unui bărbat din municipiul Suceava, poliţiştii au reuşit să recupereze aproximativ 25 de grame de bijuterii din aur care fuseseră depuse la un centru de amanet din cartierul sucevean Burdujeni.

După verificări, s-a stabilit că bijuteriile au fost duse la amanet de o tânără în vârstă de 23 de ani care a declarat că mama ei lucra ca menajeră la familia respectivă şi avea o dublură a cheii de la uşa de la intrare, dată de proprietari.

Aceasta a declarat că în 27 august s-a întâlnit cu prietenul ei, în vârstă de 23 de ani, care i-a cerut cheia de la apartamentul respectiv ştiind că proprietarii deţin bunuri şi obiecte de valoare.

A doua zi, ştiind că proprietarii sunt în concediu, acesta, împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, au intrat în apartament de unde a furat bijuterii din aur, în greutate de aproximativ 130 de grame, două telefoane mobile ,o camera video şi un aparat foto, prejudiciul fiind de peste 21.000 lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea telefoanelor mobile şi mai multe bijuterii în valoare de 12.000 lei, iar de la tânăr a fost recuperată o cantitate de 60 grame de bijuterii din aur.
Cei trei tineri sunt urmăriţi penal pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de