Trei medalii obtinute de sportivii de la CSM Suceava la Campionatele Nationale de Semimaraton


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, la Oneşti, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Semimaraton pentru tineret şi juniori. Deşi s-au aflat pentru prima dată la o competiţie de acest gen, atletele de la Clubul Sportiv Municipal Suceava au urcat de trei ori pe podiumul de premiere.

Echipa feminină a CSM Suceava a cucerit titlul naţional la tineret în proba pe echipe. În componenţa formaţiei sucevene s-au aflat Iulia Coşarcă, Ioana Agapie şi Alina Onofrei, toate sportivele fiind pregătite de profesorul Silviu Casandra.

La individual, medalia de argint a câştigat Ioana Agapie la juniori I, colega sa de club obţinând bronzul la aceeaşi categorie de vârstă. Iulia Coşarcă s-a clasat pe locul IV la individual tineret.

„Rezultatele obţinute de sportivele clubului nostru sunt absolut remarcabile în condiţiile în care ele au luat startul pentru prima dată într-un concurs de semimaraton pe distanţa de 21 de kilometri. Este o primă performanţă de excepţie pentru atletele noastre pentru care merită toate felicitările şi sunt convins că ele nu se vor opri aici” a declarat profesorul Silviu Casandra.


Intră acum și în grupul de