A cazut peste copilul de doar 11 zile, in timp ce alerga ca sa scape de niste agresori


Intră acum și în grupul de

Un bebeluş de doar 11 zile a ajuns victima unei răfuieli mai vechi între două familii din localitatea Capu Câmpului, judeţul Suceava.

Totul s-a petrecut duminică, în jurul orelor 18:00, când tatăl copilaşului se afla împreună cu concubina sa şi cei doi fraţi la picnic în lunca râului Moldova situată pe raza comunei.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, aproape de locul unde se aflau aceștia, tot la iarbă verde, se afla și un consătean de 43, împreună cu cei patru fii ai săi.

„La un moment dat, în urma unui conflict avut anterior între membrii celor două familii, agresorul împreună cu fiii săi au început să alerge după tatăl, în vârstă de 36 de ani și persoanele care se aflau cu el. În această situație, victima l-a luat în brațe pe fiul său și a început să alerge prin luncă către domiciliu, iar la un moment dat s-a împiedicat și a căzut peste copilaş, după care, ajungând la domiciliu, a apelat numărul unic de urgență 112 solicitând prezența poliției și ambulanței”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.

Minorul a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu: „contuzie toraco – abdominală”, datele de stare civilă ale acestuia neputând fi stabilite, întrucât nu i s-a eliberat încă certificatul de naștere.


Intră acum și în grupul de