Tigari de peste 75.000 de lei, descoperite in trafic pe raza localitatii Gramesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O nouă captură de ţigări de contrabandă a avut loc pe parcursul zilei de luni, pe raza comunei Grămeşti, judeţul Suceava.

În jurul orelor 14:00, cadrele Secţiei 13 Poliţie Rurală Siret au oprit pe DJ 291A pentru un control de rutină, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din municipiul Fălticeni.

După verificarea documentelor, „s-a procedat la controlul sumar asupra interiorului autoturismului, ocazie cu care în portbagaj și pe bancheta din spate s-au găsit mai multe pachete de țigarete provenind din Republica Moldova iar întrucât au existat suspiciuni că în autovehicul se mai află și alte țigarete, s-a procedat la conducerea acestuia la sediul Poliției orașului Siret”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.

În urma controlului amănunţit, au fost descoperite în interiorul şi portbagajul maşinii, aproape 9.500 de pachete de ţigări ce urmau să ajungă la vânzare în pieţele sucevene.

“În cauză s-a procedat la indisponibilizarea autoturismului și la confiscarea întregii cantități de țigarete în valoare de peste 75.000 de lei, întocmindu-se dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă”, a mai adăugat Bogdana Crăciun.

În plus, tânărul a fost reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava urmând a fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de