Impuscat chiar de fratele sau la o partida de vanatoare de mistreti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani din judeţul Suceava a ajuns de la o partidă de vânătoare direct în sala de operaţie, după ce a fost împuşcat în umăr chiar de către fratele său, cu cinci ani mai mare decât victima.

Din datele pe care le deţinem, incidentul a avut loc la miezul nopţii dintre luni şi marţi pe raza fondului de vânătoare Negrileasa. Aici tânărul împuşcat, domiciliat în comuna Stulpicani, judeţul Suceava, alături de fratele său şi încă o persoană de sex masculin, s-au deplasat la ceea ce se dorea a fi o partidă de vânătoare de mistreţi, conform autorizaţiei emise în data de 9 septembrie.

Ajunşi la faţa locului, victima, aflată la volan, a oprit autoturismul cu care se deplasau, pentru ca ceilalţi doi să verifice prezenţa exemplarelor de mistreţ într-o livadă din apropierea fostei Uzine de la Tarniţa. La un moment dat, fratele victimei a coborât din maşină, cu arma de vânătoare în mână, moment în care, conform declaraţiilor acestuia, puşca s-a descărcat accidental.

Lovit în umărul stâng şi plin de sânge, tânărul împuşcat a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava unde a fost supus intervenţiei chirurgicale.

„Examinarea criminalistică a autovehiculului nu a evidenţiat urme produse de glonţ aspect motivat prin faptul că geamul din stânga faţă era deschis”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun, care a adăugat că “arma deţinută legal, precum şi tubul cartuş, au fost predate poliției, iar autorizaţia de vânătoare în original a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului”.


Intră acum și în grupul de