Bataie in parcul Sipote, intre angajatii de la intretinerea domeniului public


Intră acum și în grupul de

Doi angajaţi de la întreţinerea domeniului public s-au luat la bătaie, pe parcursul zilei de marţi, în parcul Şipote din municipiul reşedinţă de judeţ, în timp ce împreună cu alţi colegi de-ai lor efectuau lucrări de întreţinere a spaţiului verde şi a gardului viu din parcul sucevean. Scandalul se pare că a pornit de la o motocositoare.

În urma bătăii, unul dintre lucrători în vârstă de 39 de ani, din comuna Fântânele, judeţul Suceava, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” stabilindu-i-se ca prim diagnostic „pierderea acuităţii vizuale ochi stâng prin agresiune”.

Fiind anunţaţi poliţiştii aceştia au demarat cercetările stabilind că bărbatul a fost lovit de un coleg de 46 de ani din comuna Drăgoieşti, cu pumnul în ochiul stâng, ocazie cu care s-a declanşat o hemoragie.

„La o cercetare mai amănunţită a leziunilor suferite de partea vătămată, medicul specialist a stabilit că organul vizat (ochiul stâng) era fiziologic nefuncţional de acum trei ani, pierderea văzului fiind veche, dar victima a rămas internată în secţia de oftalmologie a Spitalului Judeţean Suceava pentru intervenţie chirurgicală, iar având în vedere faptul că agresiunea a avut loc în timpul serviciului s-a luat legătura cu lucrători din cadrul I.T.M. Suceava, competenți în cercetarea evenimentului”, ne-a declarat ofiţerul de relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.


Intră acum și în grupul de