Trei copii au pus pe jar politistii din Suceava, dupa ce au fost prinsi la furat intr-o casa din municipiul resedinta de judet


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au avut mult de furcă după ce trei copii însoţiţi de o persoană adultă, surprinşi la furat într-o locuinţă particulară din municipiul reşedinţă de judeţ, au încercat să fugă de organele de ordine.

Totul s-a petrecut vineri după-amiază când minorii au fost prinşi în casa unde intraseră la furat chiar de proprietarul acesteia, în vârstă de 35 de ani din municipiul Suceava. Speriaţi, copiii au fugit iar omul a sunat la Poliţie.

“În baza sesizării la faţa locului s-a deplasat o patrulă auto, care în urma discuţiilor purtate cu persoana vătămată a stabilit că cele 4 persoane pe care le-a surprins în locuinţa sa au fugit în direcţia râului Suceava. Cu această ocazie, însoţiţi de persoana vătămat[, patrula auto s-a deplasat spre locaţia indicată, constatând că pe malul opus locuinţei acestuia, un număr de patru persoane se îndreptau spre podul de cale ferată. În momentul în care au fost ajunse din urmă, la vederea patrulei şi a persoanei vătămate, au fugit, două dintre acestea au intrat în râul Suceava, iar celelalte două în direcţii opuse, una spre zona gării CF Iţcani şi una spre cartierul Burdujeni” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.

Copiii care au intrat în apă au fost imobilizati de către agenţii de poliţie fiind identificate în persoana a doi minori, unul de 13 ani, din comuna Şcheia şi unul de 15 ani, din comuna Ciprian Porumbescu. Ulterior, în urma verificărilor efectuate, în staţia pentru mijloacele de transport în comun, din cartierul Iţcani a fost identificată şi cea de a treia persoană, aceasta fiind de 15 ani din comuna Şcheia.

Ancheta a stabilit că cea de-a patra persoană participantă la spargere este o femeie în vârstă de 27 de ani din comuna Şcheia ce urmează a fi identificată iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat care vor fi soluţionate procedural.


Intră acum și în grupul de