Politistii suceveni cauta un sofer care a accidentat doua persoane pe trecerea de pietoni fugind de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni încearcă să dea de urma unui conducător auto care vineri după-amiază a fost autorul unui accident de circulaţie petrecut pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, şi care a fugit de la faţa locului.

Din păcate, oamenii legii au aflat despre incident deabia a doua zi după ce victimele nu au mai suportat durerea şi s-au prezentat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. În urma cercetărilor derulate poliţiştii au stabilit că este vorba de o persoană de sex masculine şi una de sex feminine, de 56 şi respective 55 de ani, soţ şi soţie, din municipiul Suceava. Aceştia au fost loviţi din plin de unşofer inconştient “în timp ce se aflau angajați în traversarea bulevardului George Enescu pe trecerea pentru pietoni, dinspre „Cazino Royal” către magazinul „Dorna”, de un autoturism, care circula din direcția stație „Nordic” către stație „Maraton” și al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului” după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.

După producerea accidentului, victimele au urcat în autobuz și au plecat la domiciliu, unde au rămas până a doua zi, când au fost aduși la spital de către fiul acestora.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării autovehiculului implicat și al conducătorului acestuia.


Intră acum și în grupul de