O cersetoare minora s-a transformat in hoata profesionista in Spitalul Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

O minoră în vârstă de aproximativ 14-15 ani este căutată de poliţiştii suceveni, după ce a devenit principalul suspect în cazul unui furt petrecut pe parcursul zilei de duminică în Spitalul Judeţean “Sf. Ioan cel Nou”.

Cercetările au fost demarate de poliţişti, după ce o pacientă a unităţii sanitare a reclamat dispariţia banilor pe care îi avea la ea, în sumă de aproximativ 800 de lei.

Conform unui comunicat pus la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava se arată că „fiind audiată reclamanta a declarat că, duminică, în jurul orei 17:00 a părăsit rezerva spitalului în care stă singură, lăsându-şi portmoneul în care avea suma de aproximativ 500 lei sub pătura de pe pat şi o agendă în care avea suma de 300 lei, la vedere, în geanta de pe noptieră. În jurul orei 17.20 când s-a întors în salon a constatat că din portmoneu şi din agendă, persoane necunoscute i-au sustras suma de aproximativ 800 lei”.

Nimeni nu poate spune cu exactitate cine este autorul furtului, dar din dicuţiile purtate de organele de ordine cu pacienţii din celelalte saloane „s-a stabilit că în acel interval orar prin saloane intra o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 14-15 ani şi care cerşea pe motiv că are o tumoră cerebrală”.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Suceava, în cauză întocmindu-se dosar penal cu autor necunoscut.


Intră acum și în grupul de