Seful Federatiei Internationale a Jurnalistilor si Editorilor din Turism, Tijani Haddad: Bucovina reprezinta adevarata Romanie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Bucovina, această zonă binecuvântată de Dumnezeu, ar trebui să fie cartea de vizită a României în ceea ce priveşte activitatea turistică, centrul ei de greutate, este de părere şeful Federaţiei Internaţionale a Jurnaliştilor şi Editorilor din Turism (FIJET), Tijani Haddad.

Aflat la cârma celei de-a 53-a ediţii a Congresului Mondial FIJET, la care participă peste 200 de persoane din mai mult de 30 de ţări de pe tot globul, Tijani Haddad, a declarat în timpul vizitei făcute prin Bucovina că „este incredibil cum o zonă atât de mirifică nu este asaltată permanent de turişti”.

„Bucovina este România reală, este o Românie autentică, iar asta este ceea ce turiştii vor să vadă. Ei caută locurile tradiţionale, locurile străvechi, cu moştenire culturală, neatinse încă de modernismul civilizaţiei, de artificial. Această zonă a României ar trebui să fie luată cu asalt de turişti si ar trebui promovată ca pe cel mai puternic brand”, a spus Tijani Haddad.

În acelaşi timp, el nu s-a ferit însă să facă şi unele aprecieri cu privire la lipsurile cu care se confruntă această zonă, starea drumurilor fiind principala problemă.

„Aveţi nevoie aici de infrastructură şi de un aeroport local puternic, dacă nu internaţional, şi asta urgent. Pentru a ajunge de la Bucureşti în Bucovina am petrecut o zi întreagă în autocar ceea ce descurajează turistul, dar până la urmă tot efortul merită. Le voi recomanda tuturor cunoscuţilor să facă o vizită în Bucovina la care se adaugă şi impresiile şi articolele colegilor mei din toată lumea, care au ajuns în această parte a ţării. Scrierile lor vor vorbi despre Bucovina. România înseamnă Bucovina”, a subliniat Tijani Haddad.


Intră acum și în grupul de