Flacari cat casa, luni dupa-amiaza, in comuna Dragoiesti, judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, luni după-amiază, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din comuna Drăgoieşti, judeţul Suceava.

Alarma a fost dată în jurul orelor 14:30, fiind anunţat un puternic incendiu izbucnit la o gospodărie particulară din localitate, situată pe Strada Gării.

Conform datelor pe care le deţinem, imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Detaşamentului de pompieri Suceava fiind ajutat de Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Drăgoieşti şi Ciprian Porumbescu.

„La sosirea pompierilor, ardeau opt baloţi de paie şi un stog de fân de aproximativ cinci tone, cu pericol de propagare la casa de locuit. După aproape o oră de luptă cu flăcările, s-a trecut la toaletarea copacilor care afectau reţeaua electică ce a produs incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Florin Monoranu.

Din păcate, au ars opt baloţi de paie, conţinând aproximativ patru tone de furaje şi circa cinci tone de fân, din primele cercetări, rezultând că, din cauza vântului puternic, crengile copacilor au atins reţeaua electrică care a provocat un arc electric ce a aprins paiele depozitate sub linie.


Intră acum și în grupul de