Traficant de tigari, prins de politisti pe DN 2H, in judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani care se ocupa cu traficul cu ţigări de contrabandă a căzut în mâna poliţiştilor, luni noapte, în timp ce se afla pe DN 2H, în apropierea comunei Horodnic de Jos.

Iniţial, poliţiştii au sesizat staţionând o autoutilitară la volanul căreia se afla tânărul, din comuna Slatina, judeţul Suceava.

„Deoarece acesta nu a putut să-şi justifice prezenţa în zonă şi existau suspiciuni în legătură cu autoutilitara, aceasta împreună cu conducătorul auto a fost condusă la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, iar cu ocazia verificării maşinii, între zona conducătorului autoutilitarei şi zona destinată depozitării produselor, a fost identificat un spaţiu special amenajat, (compartiment ascuns) în interiorul căruia, a fost găsită cantitatea de 7.650 pachete de ţigări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei, a fost confiscată, iar autoutilitara indisponibilizată la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi.

În plus, faţă de tânărul şofer s-a lua măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de