Traficant de tigari, prins de politisti pe DN 2H, in judetul Suceava (VIDEO)

Un tânăr de 23 de ani care se ocupa cu traficul cu ţigări de contrabandă a căzut în mâna poliţiştilor, luni noapte, în timp ce se afla pe DN 2H, în apropierea comunei Horodnic de Jos.

Iniţial, poliţiştii au sesizat staţionând o autoutilitară la volanul căreia se afla tânărul, din comuna Slatina, judeţul Suceava.

„Deoarece acesta nu a putut să-şi justifice prezenţa în zonă şi existau suspiciuni în legătură cu autoutilitara, aceasta împreună cu conducătorul auto a fost condusă la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, iar cu ocazia verificării maşinii, între zona conducătorului autoutilitarei şi zona destinată depozitării produselor, a fost identificat un spaţiu special amenajat, (compartiment ascuns) în interiorul căruia, a fost găsită cantitatea de 7.650 pachete de ţigări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei, a fost confiscată, iar autoutilitara indisponibilizată la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi.

În plus, faţă de tânărul şofer s-a lua măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.