Angajatul unei societati de distributie, jefuit de 30.000 de lei in timp ce livra marfa la un magazin din Paltinoasa, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Angajatul unei societăţi comerciale sucevene care se ocupă cu distribuţia de mărfuri va fi nevoit să răspundă la multe întrebări atât în faţa poliţiştilor cât şi a conducerii unităţii, după ce a fost golit de o importantă sumă de bani.

Din primele cercetări efectuate de către cadrele Secţiei 10 Poliţie Rurală, sesizate chiar de administratorul societăţii comerciale, angajatul firmei s-a deplasat marţi dimineaţă cu autoutilitara societăţii în localitatea Păltinoasa. Aici, a oprit maşina în faţa unui magazin intrând în interiorul acestuia pentru a distribui marfă.

„Din declaraţiile şoferului, pe timpul livrării, a lăsat autoutilitara cu motorul pornit şi portiera din stânga neasigurată, în interiorul acesteia având între banchete într-o sacoşă din material plastic o importantă sumă de bani pe care urma să o depună la o unitate bancară din Gura Humorului. După aproximativ 10 minute, când s-a reîntors la autoutilitară, angajatul firmei a constatat faptul că autori necunoscuți au sustras sacoșa cu bani, moment în care l-a anunţat telefonic pe administratorul societăţii”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu din cadrul IPJ Suceava.

Din datele pe care le deţinem, la mijloc ar fi vorba de suma de aproximativ 30.000 de lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de