Cinci focuri de arma si un traficant de tigari prins la Izvoarele Sucevei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Focurile de armă au răsunat iarăşi în apropierea graniţei cu Ucraina, pe parcursul serii de marţi, în încercarea organelor de ordine de a reţine un grup de traficanţi surprinşi în timpul unui nou transport de ţigări de contrabandă.

Totul a avut loc în timpul executării unei misiuni specifice, când un echipaj din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei a observat în apropierea frontierei de stat un grup de persoane care se deplasa prin pădure dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând în spate mai multe colete voluminoase. “Persoanele în cauză au fost somate verbal de ce doi poliţişti de frontieră, însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă profitând de terenul accidentat şi împădurit, astfel că poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase cinci focuri de armă în plan vertical, reuşindu-se reţinerea unui cetăţean român de 29 ani, din localitatea Bobeica, judeţul Suceava”, a declarat ofiţer relaţii publice din cadrul IJPF Suceava, comisar Dănuţ Strugaru.

În zona unde a fost reţinut traficantul au fost descoperite 5 colete ce conţineau 6.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 50.000 lei a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, în prezent fiind efectuate cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de