Dansuri de societate gratuite pentru copii, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial Iulius Mall Suceava, copii învaţă dansuri de societate, informează departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit aceleiaşi surse, cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow fox, tot în sala de dans BOOMDANCE, care a fost inaugurată miercuri, 21 septembrie 2011.

Seri de poveşti, la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceinăria Cărtureştiului din Iulius Mall Suceava invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei, informează reprezentanţii complexului comercial.

În minunatul decor cu jucării şi cărţi “vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele de la Cărtureşti.

C&A with love since 1841 – Aflat între primele locuri în topul retailerilor mondiali de fashion, C&A aniversează 170 de ani de existenţă. Colecţiile pentru întreaga familie, moderne, de cea mai bună calitate şi la preţuri accesibile, sunt acum disponibile în aproape 1.500 de magazine din 19 ţări europene. Recent inaugurat în IULIUS MALL, magazinul C&A celebrează 170 de ani alături de clienţi şi, în intervalul 22 – 25 septembrie 2011, oferă 20% reduceri la toate articolele!

Târg de Obiecte Handmade – Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall Suceava. Între 23 şi 25 septembrie 2011, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

Let’s do it România! – Echipa naţională de acţiune caută talente! Înscrie-te pe www.letsdoitromania.ro şi participă sâmbătă, 24 septembrie 2011, de la ora 8.30, la marea curăţenie! Cartierul general va fi la Iulius Mall! Adversarii joacă murdar, aşa că scoateţi prietenii pe teren. Important e să participi şi mai important e să revii. Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi!

Origami – Librăria Cărtureşti provoacă din nou publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: [email protected] sau telefonic, la numărul 0732/003.049

Teatru de Păpuşi “Puppet” începe o nouă stagiune la Iulius Mall Suceava. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, se vor întâlni cu eroii preferaţi din poveştile populare şi basme, în această duminică, de la ora 12.00, anunţă reprezentanţii complexului comercial.


Intră acum și în grupul de