Fotbal – Liga a III-a: Rapid Suceava, la al doilea derby in acest debut de sezon competitional


Intră acum și în grupul de

În etapa a VI-a a seriei I, formaţia suceveană, lidera clasamentului, va primi, vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Areni” vizita ocupantei locului secund, CSM Râmnicu Sărat

Runda a VI-a a seriei I a Ligii a III-a programează un nou derby pentru lidera clasamentului Rapid Suceava, pe stadionul „Areni” urmând a poposi ocupanta locului secund CSM Râmnicu Sărat. Sucevenii au un moral bun după de nu au pierdut niciun meci în primele cinci etape ale actualului sezon competiţional. Este pentru a doua oară când Rapid va juca un meci de care pe care, după victoria obţinută în duelul direct cu ASC Bacău.

„Am avut un start bun în acest campionat şi sper să continuăm în acelaşi mod. Nu va fi un meci uşor, dar aşa cum am spus de fiecare dată, dacă vom marca primii este greu să ne învingă cineva. Vrem să ne impunem şi în acest joc pentru a ne crea un moral bun şi un avantaj psihic faţă de celelalte competitoare.

Nu vom putea conta la partida cu CSM Râmnicu Sărat pe serviciile lui Ionesi, suspendat”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.


Intră acum și în grupul de