Si-a pregatit lovitura din timp si a plecat cu toate bunurile, in timp ce proprietarul acestora era iesit cu iubita


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din comuna Cornu Luncii, judeţul Suceava, a rămas fără bunuri de aproape 2.000 de euro, după ce a fost jefuit de un tânăr de 19 ani, pe care l-a angajat să-i lucreze în gospodărie.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, autorul spargerii este un băiat din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani, care a fost angajat de victimă, la mijlocul lunii septembrie, să-i tencuiască un coteţ din curtea gospodăriei.

Mai mult, de la data tocmirii şi până marţi, băiatul a locuit în una dintre camerele imobilului, fiind găzduit de proprietar. Tânărul nu a stat degeaba în tot acest timp, astfel că a urmărit şi a sustras dintr-o geantă a victimei două chei ale uşii dormitorului în care nu avea acces şi care era ţinut încuiat de victimă.

Marţi dimineaţă, hoţul nu a ieşit la muncă spunând că este bolnav şi a rămas în camera în care era cazat, iar proprietarul casei, fără a bănui nimic, a plecat de acasă împreună cu concubina sa revenind la domiciliu de abia pe parcursul serii.

Când a ajuns acasă, omul a găsit descuiată uşa dormitorului şi nici urmă de băiat. După ce a verificat prin casă, victima şi-a dat seama că tânărul pe care îl găzduise a plecat cu 13 telefoane mobile şi un laptop, bunuri în valoare totală de circa 2.000 de euro.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului, mai informează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de