La Galleria Mall Suceava se joaca “Sarea in bucate”


Intră acum și în grupul de

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 24 septembrie 2011, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Sarea în bucate”, informează reprezentanţii PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit aceleiaşi surse, din distribuţie vor face parte: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava, copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

“Popas… în Balcic”, la Galleria Mall

Galleria Mall Suceava invită sucevenii în perioada 20-30 septembrie 2011, să viziteze expoziția de fotografie reunită sub genericul “Popas… în Balcic”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial. Potrivit acestora, expoziția reunește fotografii realizate de către profesor Mihaela Calistru, profesor Crăița Petruța Buda -Niga și elevii clasei a X-a J, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

“Tema abordată este una ce vizeză deprinderile, frumusețea și pasiunea pentru fotografie și imortalizarea imaginilor dintr-un loc deosebit parcă uitat de vreme, dar asupra căruia patina timpului nu și-a spus cuvantul – Castelul de la Balcic şi Grădina Botanică. Elevii au dorit să aducă în ochii vizitatorilor frumusețile locului, care păstrează vie amintirea unui tărâm cândva românesc și a Reginei Maria. Îmbinarea elementelor de culoare cu cele de istorie și arhitectură, vor aduce în fața privitorilor o explozie de culoare, natură și o adevărată oază de verdeață și liniște în acel loc brăzdat de mult soare și de lumină”, se arată în document.

Manifestarea este un exercițiu, fotografiile încercând să aducă cât mai aproape imaginile, culorile și pasiunea pentru fotografie. Evenimentul face parte dintr-un proiect ce vizeză mai multe activități extrașcolare desfășurate anul acesta cu eleviii clasei a X-a J de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava.

Învață să dansezi la Galleria Mall Suceava!

Galleria Mall Suceava, invită toți copii, în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), anunţă reprezentanţii grupului de PR, din cadrul complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici. Da, poți dansa!”, transmit organizatorii.

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris, la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de