Pentru ca nu mai avea putere sa ajunga acasa a ales sa sparga o pensiune din localitate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din localitatea Marginea, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce, fiind beat criţă, în loc să meargă acasă a ales să spargă o pensiune de pe raza localităţii de domiciliu.

Ceea ce nu ştia însă autorul e că la ora în care a ales acesta să spargă un geam termopan al clădirii şi să intre în pensiune, acolo era cazată o familie din municipiul Câmpina, judeţul Marginea, venită în concediu.

Conform datelor puse la dispoziţie, incidentul a avut loc duminică dis de dimineaţă, în jurul orelor 05:00 când au fost chemaţi la faţa locului şi agenţii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Marginea.

„Ajunşi la faţa locului aceştia l-au identificat în holul lateral al clădirii, care asigură accesul în incinta pensiunii pe tânărul din comună care era într-o stare avansată de ebrietate. Autorul tentativei de furt a pătruns, prin efracţie pe un geam al holului imobilului, după care a pătruns în una din camerele pensiunii, fiind prins şi reţinut chiar de capul familiei venită în concediu, în vârstă de 40 de ani”.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că autorul spargerii nu a avut timp să sustragă bunuri sau valori din incinta pensiunii în cauză întocmindu-se dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de furt și distrugere.


Intră acum și în grupul de