Hot prins cu mana in buzunarul victimei, batut de o batrana cu poseta pana la sosirea politistilor


Intră acum și în grupul de

Un hoţ care a încercat să fure bani de la o bătrână din municipiul reşedinţă de judeţ, a dovedit a avea cea mai proastă inspiraţie în momentul în care şi-a ales victima. Prins asupra faptului, bărbatul a fost bătut de victimă cu poşeta din dotare până când a fost „salvat” din mâinile bătrânei de către poliţişti.

Incidentul a avut loc pe raza localităţii Rădăuţi, când bărbatul de 54 de ani cu domiciliul în comuna Bordei Verde, judeţul Brăila, dar care locuieşte fără forme legale în municipiul Suceava, „profitând de aglomeraţia dintr-un magazin s-a apropiat de o bătrână şi a încercat să-i sustragă din buzunar o sumă de bani, moment în care aceasta s-a sesizat, l-a prins de mână şi a început să-l lovească cu poşeta, echipa de poliţişti intervenind şi imobilizându-l pe autor” după cum ne-a informat Biroul de presă al IPJ Suceava.

Se pare că victima, în ciuda vârstei destul de înaintate, 72 de ani, nu s-a speriat deloc de situaţia în care s-a aflat lovindu-l cât a putut de tare pe hoţul care vroia să-i fure suma de 50 de lei.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că autorul este recidivist, comiţând alte două furturi tot pe raza municipiului Rădăuți pe parcursul acestei luni şi fiind eliberat din penitenciar la începutul lui august 2011, unde a executat 3 ani şi 9 luni de închisoare pentru comiterea unor infracţiuni de furt.

Bărbatul a fost reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile.


Intră acum și în grupul de