Administratorul unui salon de masaj erotic din Suceava, batut de fata cu agentii de paza

Administratorul unui salon de masaj care îşi derulează activitatea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, a fost bătut de doi bărbaţi chiar în interiorul salonului, de faţă şi cu un echipaj aparţinând unei firme specializate de pază şi protecţie.

Imediat, soţia acestuia a solicitat sprijinul poliţiştilor. Din verificările organelor de ordine a rezultat că în data producerii incidentului, în jurul orei 03:00, s-a prezentat la uşa salonului de masaj erotic cu program „non stop”, un bărbat de 37 de ani din localitatea Şcheia, însoţit de încă o persoană. Întrucât angajatele nu au deschis uşa, cunoscându-i pe cei doi ca fiind recalcitranţi, aceştia au spart uşa de la intrare şi au intrat în salon, căutându-le pe fete, dar negăsindu-le au părăsit salonul.

Persoanele în cauză au revenit la uşa salonului o oră mai târziu şi după ce au sunat la uşă, dar au fost din nou refuzaţi, au forţat uşa de la intrare, care între timp a fost reparată de administratorul în vârstă de 48 ani, şi pătrunzând în interior l-au lovit cu pumnii pe acesta, provocându-i mai multe leziuni. De asemenea, cei doi le-au agresat şi pe angajatele salonului chiar dacă la faţa locului în momentul producerii incidentului se afla şi un echipaj al firmei de pază, ce a fost solicitat anterior de către administrator.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, urmând să se dispună procedural.