Telenovela de PREUTESTI – Si batut si cu telefonul mobil furat


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă noapte lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.12 Preuteşti au fost sesizaţi de către o persoană din localitate, în vârstă de 30 ani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării ce a avut loc pe raza comunei.

Cercetările efectuate au stabilit că pe parcursul serii, victima a venit cu un atelaj hipo în comuna Hârtop fiind însoţit de un tânăr din localitate căruia i-a dat telefonul mobil pentru a asculta muzică. În localitate s-au oprit la un magazin unde au consumat băuturi alcoolice, iar după aceasta bărbatul a mers în vizită la locuinţa sorei sale.

Acasă la aceasta, victima şi-a amintit că telefonul mobil a rămas la persoana împreună cu care a venit cu faetonul şi a trimis pe un nepot minor să-l caute pentru a-i înapoia telefonul. Tânărul acuzat a negat că telefonul ar fi asupra sa, fapt pentru care la acel magazin s-a deplasat și sora victimei, persoană care a primit acelaşi răspuns.

La scurt timp însă, în curtea magazinului a intrat bărbatul păgubit având asupra sa un topor, moment în care proprietarul magazinului l-a atenţionat verbal să nu intre cu toporul acolo şi imediat după aceasta a avut loc o altercaţie în drum.

La bătaie, lângă victimă şi cel invinuit, au sărit şi alţi doi localnici, consumatori în magazin. Pe timpul cercetărilor, victima a recunoscut că avea asupra sa toporul luat din căruţă dar a motivat că doar „l-a protejat pentru a nu fi sustras de alte persoane”.

Având în vedere că victima prezenta leziuni corporale, s-a solicitat intervenţia unei ambulanţe, care l-a transportat pe bărbat la spital, unde a fost internat sub supraveghere medicală la Secţia Chirurgie iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi abuz de încredere.


Intră acum și în grupul de