Hotii de fier vechi au furat tot ce au gasit de la doua case aflate in constructii


Intră acum și în grupul de

Fără nici o jenă, hoţii de fier vechi au sustras de la două case din judeţul Suceava, aflate în stadiul de construcţie, tot ce au găsit şi au considerat că poate fi valorificat la centrele de colectare de profil.

Prima sesizare primită de poliţişti pe parcursul zilei de ieri a venit din localitatea Mitocu Dragomirnei. Aici, un sucevean care a trecut în vizită pe la locuinţa fiului său a observat că persoane necunoscute au demontat şi sustras de la etajul superior al clădirii o schelă metalică de dimensiuni mari care era folosită la construcţia casei.

La plecare, hoţii, nemulţumiţi parcă de prada găsită, au smuls până şi cablul electric ce alimenta trei becuri montate pe pereţii exteriori.

Cel de-al doilea caz este înregistrat de organele de ordine tot cu autori necunoscuţi după ce hoţii au golit pur şi simplu gospodăria unui sucevean de 59 de ani.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, polițiștii au constatat că locuinţa reclamantului este împrejmuită parțial cu gard, iar din șură i-au fost sustrase mai multe piese din fier, respectiv osii, rulmenți, butuci ax, potcoave, ciocane, iar dintr-o laterală a acestei anexe i-au fost sustrase un val de plasă de sârmă, o nicovală, cleştii pentru potcovit, topoare şi o sobă tip godin.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de