Minor de 16 ani, autorul unui accident rutier in timp ce conducea un tractor pe drumurile din Todiresti


Intră acum și în grupul de

Un băiat de doar 16 ani este autorul unui accident rutier, după ce, fără a deţine vârsta legală sau permis de conducere, se plimba fără griji cu un tractor pe drumurile din localitatea Todireşti, judeţul Suceava.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că marţi, în jurul orelor 18.00, în timp ce se deplasa pe DJ 178D, minorul s-a angajat în depăşirea unei căruţe staţionate pe partea carosabilă şi a intrat în coliziune laterală cu un moped condus de un localnic de 54 de ani, ce se deplasa din sens opus.

După producerea accidentului, băiatul a fugit de la locul faptei revenind după aproape o oră şi motivându-şi gestul faţă de organele de ordine prin aceea că a fost ameninţat de un localnic pe care nu-l cunoaşte.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporala gravă a mopedistului care a fost transportat la spital cu multiple contuzii şi fractură de femur stâng.

În momentul de faţă, minorul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, informează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de