Acasă Actualitate Aproape 6.500 de contraventii au fost constatate de jandarmi suceveni pe parcursul...

Aproape 6.500 de contraventii au fost constatate de jandarmi suceveni pe parcursul acestui an


Intră acum și în grupul de

Pe timpul executării serviciului pe linia menţinerii ordinii publice, jandarmii suceveni au constatat, doar pe parcursul celor nouă luni câte au trecut din acest an, un număr de aproape 6.500 de contravenţii.

Acestora li se alătură peste 330 de infracţiuni, fiind totodată depistaţi 5 urmăriţi naţional şi confiscate bunuri în valoare de circa 17.400 lei. Aşa arată raportul prezentat vineri de şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, general de brigadă Eugen Şalar, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural.



„În conformitate cu legislaţia în vigoare, Jandarmeriei Suceava îi revine misiunea principală de asigurare a ordinii publice pe întreg teritoriul judeţului Suceava, prin misiuni specifice executate de structurile sale specializate, cu ocazia adunărilor publice sau a altor asemenea activităţi care se desfăşoară în spaţiu public şi implică aglomerări de persoane”, se arată în informarea IJJ Suceava, în care se mai menţionează că în perioada ianuarie – septembrie 2011, I.J.J. Suceava a asigurat ordinea şi liniştea publică pe raza judeţului Suceava, la un număr de 13 manifestări de protest, 235 de manifestări cultural – artistice sau religioase, 65 manifestări sportive, 7 vizite oficiale şi peste 1580 de misiuni la instanţele judecătoreşti.

În aceeaşi perioadă de referinţă, efectivele din cadrul inspectoratului au intervenit pentru aplanarea a 37 de conflicte fiind înregistrate şi 730 de intervenţii la solicitare prin apelul de urgenţă „112”.

În ceea ce priveşte amenzile date, mai mult de 230 de persoane au fost sancţionate contravenţional.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version