Elev de 17 ani, prins dupa ce a vrut sa fure dintr-o banca din Vatra Dornei, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 este cercetat de către poliţişti după ce, pe parcursul zilei de vineri, a încercat să fure bunuri chiar dintr-o unitate bancară din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava.

Iniţial, organele de ordine din localitate au fost sesizate telefonic la numărul “112” că în bancă a pătruns o persoană ce avea pe cap un fes de culoare închisă, cu intenţia de a sustrage diferite bunuri.

Conform datelor puse la dispoziţie de Compartimentul relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, „agentul de pază din unitatea bancară a intervenit, iar suspectul a fugit din incintă, în zona numită << Rucăr >> din spatele clădirii”.

Imediat, în zonă s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care la scurt timp au reuşit identificarea şi reţinerea persoanei suspecte, stabilindu-se că este vorba despre un adolescent din comuna Belceşti, judeţul Iaşi, elev la un liceu teoretic din Vatra Dornei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul tentativei la infracţiunea de tâlhărie, în funcţie de probele administrate în cauză urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de