Bautura i-a luat mintile! Un tanar din Paltinoasa, judetul Suceava, si-a batut propria mama cu un par


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 33 de ani din localitatea Păltinoasa, judeţul Suceava, nu s-a lăsat până când nu şi-a băgat propria mamă, în vârstă de 57 de ani, în spital, după ce a bătut-o cu un par.

În apărarea femeii a sărit, într-o primă fază, soţul acesteia, dar văzând că nu are nici o şansă să-şi potolească băiatul, bărbatul a sunat la 112 chemând în ajutor poliţiştii.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, la fața locului, s-a deplasat o patrulă de siguranță publică și ulterior o echipă operativă din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Păltinoasa, care în urma primelor verificări efectuate, au constatat că scandalul între băiat şi mamă, a început, duminică seara, în jurul orei 20:00, pe când tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice, la domiciliul părinților.

Pentru că femeia l-a certat pe fiu cu privire la consumul de alcool, acesta s-a supărat şi a luat-o la bătaie lovindu-şi propria mamă cu parul de mai multe ori în zona capului, cauzându-i astfel multiple leziuni.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, iar cercetările sunt continuate, în funcţie de examinarea medico-legală a victimei urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de